PROTOTHEMA

People

Επιλογή Κατηγορίας

Στην κάμερα του «Πρω1νού»

Ο Χρήστος Θηβαίος «ξαναχτυπά»: «Μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια»

Ο Χρήστος Θηβαίος «ξαναχτυπά»: «Μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια»

Η νέα δήλωση του τραγουδοποιού που αναμένεται να συζητηθεί

Στην κάμερα του «Πρω1νού» μίλησε ο Χρήστος Θηβαίος, όπου του ζητήθηκε να σχολιάσει την επίμαχη ραδιοφωνική συνέντευξή που παραχώρησε τον Ιούλιο, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης.

Στην συνέντευξη, είχε αναφερθεί με σκληρά λόγια στους νέους ανέργους, ενώ είχε τονίσει ότι μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να ζήσει με 15 ευρώ την ημέρα. Μάλιστα, είχε προτρέψει την ραδιοφωνική παραγωγό, να κάνει μία πιο παραγωγική δουλειά, συγκεκριμένα να πάει να «δουλέψει  στα λιπάσματα».

Στη νέα του συνέντευξη, ο τραγουδοποιός, δήλωσε: «Έδωσα απλά μία συνέντευξη, μιλώντας ειλικρινά, όπως θα μιλούσα σε μία παρέα με φίλους. Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τους νέους. Αυτό προτάθηκε για να γίνει θέμα. Θυσιάζω και ''τσαλακώνω'' την εικόνα μου, μπροστά στην ειλικρίνεια. Τι συνέβη ή δεν συνέβη, εμένα προσωπικά μου κάνει το ίδιο. Είμαι μία χαρά με τον εαυτό μου και με όσους μου μίλησαν και όμορφα και άσχημα».

Σχετικά με τη δήλωση ότι μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να ζήσει με 15 ευρώ την ημέρα, ο Χρήστος Θηβαίος σχολίασε: «Εντάξει, αυτό ήταν πάλι μέσα στα μονταρίσματα! Σίγουρα, μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μία ντομάτα, δεν είναι ανάγκη να τρώει αρνί κάθε μέρα! Μην τρελαθούμε τώρα!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον σάλο που είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του, ο Χρήστος Θηβαίος είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη, μέσα από την ιστοσελίδα του στο Facebook;

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση.

Επίσης πιστεύω ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δημιουργήσαν τεράστιο πρόβλημα ανεργίας στους νέους ανθρώπους. Πέρα από κάθε αμφιβολία.

Πρόθεση μου ήταν να καυτηριάσω την ''αριστοκρατική'' αντίληψη που υπάρχει σχετικά με την εργασία, σε κάποια μειοψηφία της νεολαίας, και γι” αυτό υπερέβαλα. Ξέρω ότι, μπροστά στις δοκιμασίες που περνάει η μεγάλη πλειοψηφία των νέων, αυτό είναι τουλάχιστον δευτερεύον.
Γι’ αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη και από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση.

Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο», έγραφε το μήνυμα του τραγουδοποιού.Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

Ιωαννης27/10/201512:29

Τώρα που είμαστε στα βαθιά νερά ίσως το παξιμάδι να είναι θησαυρός και αρκετό να κρατηθείς στην ζωή, Ανθρωπινά σκεπτόμενος θα έλεγα ότι" μακάρι όλοι στον κόσμο να είχαν ένα σίγουρο γεύμα την ήμερα "εκτός από τα κόμματα .

Απάντηση
διαβολος24/10/201513:45

για να συνέλθουμε λιγάκι με ορισμένους εδώ μέσα... μία οικογένεια φυσικά και μπορεί να ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ με παξιμάδια και ελιές κάθε μέρα. Να ΖΗΣΕΙ όμως δεν μπορεί. Και δεν πρέπει να ζει έτσι. Η κουβέντα πρέπει να στραφεί γύρω από το θέμα του δίκαιου που πηγάζει από την ανάγκη το ανθρώπου εν έτει 2015. Με τέτοια ανάπτυξη της τεχνολογίας, της επιστήμης, κλπ είναι απαράδεκτο να καλούνται οικογένειες χιλιάδων και χιλιάδων ανθρώπων απλά να επιβιώνουν, ενώ υπάρχουν όλα τα μέσα να ζήσουν πολύ καλά, να πάνε μπροστά, να μορφωθούν κλπ. Απλά ο καπιταλισμός είναι το σύστημα που για να παχαίνει ο κάθε Λάτσης και ο κάθε Μπόμπολας και ΣΙΑ, πρέπει να αδυνατίζει ο κάθε Στέλιος, Δημήτρης, Μαρία κλπ. Είναι το σύστημα που δεν μπορείς να δουλέψεις στο αντικείμενό σου, είναι το σύστημα που το ξεροκόμματο είναι ευκαιρία, και το αγαθό της υγείας κλπ είναι εμπόρευμα. Και υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι σαν το Θηβαίο που λένε πως έτσι πρέπει να γίνει. Απομονώστε τους.

Απάντηση
ip23/10/201521:11

Χρήστος Θηβαίος : Μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια. Αν θέλει κρέας, ας φάει ο ένας τον άλλο. Ντροπή. Εκεί φτάσαμε για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα των "δικών μας".

Απάντηση
ΜΑΡΙΑ23/10/201519:00

Πώς τον είπαν? Τραγουδοποιό? χαχαχαχαχα να πάει να μαζεύει χόρτα για να φάει... έχει πέσει το κασέ του και απλά επιλέγει την δυσφήμιση μιας και νομίζει ότι είναι η καλύτερη διαφήμιση.... μην δίνετε σημασία... απλά προσπαθεί να φέρει στην δημοσιότητα το όνομά του με λάθος τρόπους.... αν και σε λίγο καιρό που δεν θα έχει να φάει τον βλέπω να μαζεύει χόρτα..... ΚΡΙΜΑ

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία